Proiecțiile noastre

Planning for a Great New Year? Start with Self-Reflection Before Setting  Goals by Keith Rosen

Contopirea cu universul, cu eternitatea, presupune conștientizarea faptului că lumea noastră exterioara oglindește lumea noastră interioară.

Nu ne putem lupta cu lumea exterioară, cu universul, însă ne putem uita la conflictele din jurul nostru pentru a înțelege lupta din mintea noastră.

Fiecare proiecție creată ne limitează, ne restricționează prezentul de acum și în a trăi realitatea de acum.

Persoana cu care interacționăm poartă cu ea o parte din noi, dualitatea din noi, de care nu știm și nu suntem conștienți că ne influențează felul de a fi.

Cel pe care am proiectat poate purta o parte din noi pentru ca în viață lui dualitatea mea este un aspect, o manifestare conștientă și acceptată ca manifestare.

Dualitatea reprezintă o parte din comportamentul nostru, comportament pe care îl ținem în umbră, și îl folosim la nevoie când percepem că cineva ne atacă, chiar și superficial, indirect sau involuntar.

Lumea noastră interioară este reflectată în lumea exterioară prin tot ce intră în contat cu noi, prin rezonanță ne grupăm ca să ne oglindim reciproc părți din noi uitate în umbră.

Fiind în echilibru cu lumea din exterior, în armonie cu tot ce ne înconjoară, înseamnă că suntem în armonie și cu părțile noastre la care conectam prin ceilalți.

Când suntem în armoniei noi cu noi înseamnă că am ajuns să ne iubim noi pe noi, cu tot ceea ce suntem și manifestăm.

Acum putem vorbi de compasiune, de pasiunea noastră față de noi, ca manifestare și creație a universului, și putem manifesta iubirea fără limită, fără condiționare.

Lasă un comentariu